4.11.07

Slipp de yngre fram!

Desverre fins det noen der ute som ødelegger for oss andre. Jeg prater om de eldre, som oftest, menn. De som har holdt på med innebandy nå i alle år. De sitter trygt på sine plasser og trenger aldri motivere for sine valg. Vi stoler på dem, på grunn av erfaringen deres. Men skal vi virkelig det???

Når de spilte innebandy for 20 år siden, da var det faktisk en hel del mindre som spilte innebandy. Sporten var i oppstartsfasen og det var betydelig mindre tempo enn hva det er nå. Køllene var annerledes, keepermaskene var til å le seg ihjel av, trenerne fikk ikke lønn og du fikk alltid bære kølla i handa. Nå fins det et marked for innebandy, det er folk over hele verden som spiller og det blir bare flere. Innebandy har kommet ut av oppstartingsfasen. Tradisjonen lever videre i sporten, ikke i de stabile gamle som har vært med i alle år. Jeg vil se nytt blod!

Og jeg vil se folk hjelpe nytt blod! For det er den yngre generatsjonen som kan dra oss videre. Det er de som er oppvokst med hurtig spill og innebandyvarer. Det er de som leser Innebandymagazinet og det er de som drar de yngre med seg inn i sporten.

Desverre, gamle grinebitere, kom dere av den høye hesten.

Ingen kommentarer: